Chci se učit v: Ostravě Opavě online

Úvod  /  Blog

Blog

Stránky:   1 2 3 4  

Weby a aplikace, které vám s cizím jazykem pomůžou

Weby a aplikace, které vám s cizím jazykem pomůžou

Existuje spousta webů a mobilních aplikací, které vám můžou s opakováním nových znalostí pomoci zábavnou formou. Představíme vám pár z nich, které pomůžou při procvičování toho, co jste se naučili na našich lekcích.

Česky jsem se naučila asi za 2 měsíce...

Česky jsem se naučila asi za 2 měsíce...

Pojďte se seznámit s naší talentovanou lektorkou Marijou ze Srbska, která česky mluví tak, že byste nepoznali, že není rodilá mluvčí. Jaké další jazyky umí? A co nám doporučí navštívit a ochutnat ve své rodné zemi?

Polština získává na popularitě!

Polština získává na popularitě!

Polština není zrovna nejpopulárnějším jazykem (jako třeba angličtina, němčina či španělština), ale zájem o její výuku výrazně roste, především v oblasti firemních jazykových kurzů. A proč byste mohli o polštině uvažovat i vy?

5 důvodů, proč se dobře naučit anglicky

5 důvodů, proč se dobře naučit anglicky

Angličtina je jazyk, se kterým se setkáváme každý den a třeba si to ani neuvědomujeme. Tak proč se v ní ještě nezlepšit? Přečtěte si v našem článku pět důvodů, proč se dobře naučit anglicky.

Proč je španělština jazyk budoucnosti?

Proč je španělština jazyk budoucnosti?

Španělština je jazykem temperamentních a živých národů, kteří se velmi rádi baví. Jejich charisma a přátelské chování vás oslní natolik, že se rozhodnete tento přitažlivý a vášnivý jazyk naučit. Díky španělštině poznáte jiný styl života plného hudby a tance jako je hravá salsa, žhavé flamenco či smyslné tango a obohatíte se o nové dechberoucí zážitky, které byly díky jazykové bariéře nedostupné. Přečtěte si, proč je španělština jazykem budoucnosti a další důvody, proč se učit španělsky!

Víte, jak se správně vyslovují gnocchi?

Víte, jak se správně vyslovují gnocchi?

Italové jsou považováni za velmi přátelský, horkokrevný a vášnivý národ. Stejně je tomu tak i u naší lektorky italštiny Romany, ze které vyzařuje temperament, energie a dobrá nálada na první pohled. Jméno Romana má latinský původ a znamená "Římanka, původem z Říma". Není tedy divu, že naší lektorce koluje v žilách italská krev. Pojďte si dnes přečíst rozhovor o tom, jak se Romana dostala italštině a co ji na učení nejvíce baví!

5 důvodů, proč se naučit italsky

5 důvodů, proč se naučit italsky

Říká se, že italština je jeden z nejromantičtějších jazyků světa, ke kterému neodmyslitelně patří charakteristická gestikulace. I přesto, že pro svou jednoduchost, krásu a melodičnost si už podmanila několik miliónů mluvčích, není tak často vyhledávána jako například angličtina nebo němčina. Proč se učit italsky? To se dozvíte v tomto článku!

Baví mě, když to funguje!

Baví mě, když to funguje!

Dnes vám přinášíme rozhovor s lektorkou němčiny Janou, která díky svým mnohaletým zkušenostem z praxe dokáže uspokojit i ty nejvyšší nároky na odbornou obchodní němčinu. O tom, jak se udržet na špičce či jak motivovat své studenty, hovoří v tomto článku.

V Koreji je angličtina

V Koreji je angličtina "in", ale domluvíme se tam jen těžko!

Miluji cestování. Při jakékoli příležitosti balím batůžek a vyrážím do neznáma poznat novou zemi, kulturu, jazyk a taky tak trochu sama sebe. Tentokrát jsem se vypravila na Dálný východ, do Jižní Koreje. Pojďte se tam kouknout také!

Němčina je pro mě rozum a ruština cit!

Němčina je pro mě rozum a ruština cit!

Učit se cizí jazyk s bilingvním lektorem je skvělé, protože perfektně ovládá náš mateřský i cizí jazyk a dokáže nám opravdu dobře porozumět. Mezi takové lektorky patří Darja, lektorka ruštiny a němčiny. A právě nyní máte možnost přečíst si s ní článek a dozvědět se, proč jsou její hodiny tak zajímavé.

Stránky:   1 2 3 4