Chci se učit v: Ostravě Opavě online

Úvod  /  Blog

Blog

Stránky:   1 2 3 4

Kolik cizích jazyků umí Evropané?

Kolik cizích jazyků umí Evropané?

Evropa je oblast mnohojazyčná. Její obyvatelé zde hovoří mnoha rodnými jazyky a značná část ovládá několik dalších cizích jazyků. Nicméně jazykové znalosti nejsou všude v Evropě stejné. Kolik umíme cizích jazyků a které nejčastěji?

Interkulturní komunikace na Ostravské univerzitě

Interkulturní komunikace na Ostravské univerzitě

Pravidelně připravujeme přednášky interkulturní komunikace pro studenty filologických oborů na Ostravské univerzitě. Dne 25.2.2014 jsme přednášeli v kurzu celoživotního vzdělávání na katedře rusistiky o interkulturních rozdílech v arabském světě.

Zjistěte si svůj učební styl a učte se efektivněji!

Naučíte se slovíčka lépe, když si je napíšete do sešitu a barevně zvýrazníte, když je opakovaně slyšíte např. ve filmu anebo když si je vyzkoušíte v reálné situaci? Každý člověk je jiný a každému vyhovuje něco jiného.
Zjistěte si svůj učební styl a učte se pak efektivněji!

Jaké jsou výhody individuální výuky cizích jazyků?

Jaké jsou výhody individuální výuky cizích jazyků?

Rozhodli jste se, že si zdokonalíte vaše znalosti cizích jazyků? Nebo se chcete naučit nový cizí jazyk úplně od začátku? Parádní rozhodnutí! Teď přichází na řadu další důležitý krok – vybrat si vhodný způsob, jak toho dosáhnout!
V tomto článku bychom vám rádi představili, jaké výhody přináší individuální výuka cizích jazyků. Bude vyhovovat právě vám?

Stránky:   1 2 3 4