Chci se učit v: Ostravě Opavě online

Úvod  /  Praktické  /  On-line-výuka  /  Online připojení do prezenční výuky

Reference

Informujeme

  • Vypsali jsme nové jazykové kurzy pro jarní semestr 2024

    Zapište se do nového jazykového kurzu! Ať už Vám vyhovuje více skupinová nebo individuální výuka, vybírat můžete z celkem 12 jazyků - tradičních i netradičních. Učíme v Ostravě, v Opavě i online!

  • Objevte s námi krásu portugalštiny

    Naučte se s námi portugalsky a otevře se Vám brána do celého světa. Portugalsky mluví více než 250 milionů lidí na celém světě. Je pro ně rodným nebo druhým jazykem a najdete je skutečně téměř v každém koutě zeměkoule. Připojte se do našich online lekcí portugalštiny a objevte tento krásný jazyk a jeho výhody.

  • Všechny články

Online připojení do prezenční výuky

Online připojení do prezenční výuky je možnost zúčastnit se výuky ve skupinovém kurzu v případě, že se výuky fyzicky zúčastnit nemůžete (např. nemoc, pracovní cesta).

Jak to funguje?

V naší učebně probíhá klasická výuka. Na vašem obvyklém místě v učebně bude počítač a vy k němu připojeni odkudkoliv. Pomocí kamery uvidíte výuku (obvykle ji směrujeme na lektora a tabuli, popř. na ostatní studenty ve třídě), ostatní studenti Vás uvidí na obrazovce počítače. Budete poslouchat výklad tak, jako byste byli přítomni na lekci, můžete se ptát a procvičovat. K materiálům budete mít přístup díky virtuální učebně Google Classroom.

Jak to provést?

  1. Nejpozději 24 hodin před začátkem lekce dejte vědět svému lektorovi, že máte zájem se online připojit do prezenční výuky.
  2. My vám na váš email pošleme odkaz pro připojení se. Používáme Google Hangout Meet. (Každý kurz má vytvořen svůj unikátní kód, který můžete využít opakovaně do skončení kurzu. Pokud jste se již někdy v daném kurzu online připojovali, můžete pořád používat tu stejnou telekonferenci.)
  3. Pár minut před začátkem lekce kliknete na daný odkaz a připojíte se (lektor vám musí přístup povolit).
  4. Poté začne klasická lekce u nás v učebnách v Parakalu a vy ji budete sledovat na dálku online.

 

(Prosím, berte na vědomí, že pro lektora je prioritou klasická výuka ve třídě a např. v případě technických problémů, nebude možné zastavit klasickou výuku. Online připojení se do prezenční výuky je pouze možností, jak úplně nepřijít o výuku, ale plně ji nenahrazuje (na rozdíl od situace, kdy celý kurz přejde na distanční formu výuky - např. v době lockdownu apod.). Děkujeme za pochopení.