Chci se učit v: Ostravě Opavě online

Úvod  /  Praktické  /  Jak se k nám dostat  /  Jak se k nám dostanete - Ostrava

Reference

Informujeme

  • Vypsali jsme nové jazykové kurzy pro jarní semestr 2024

    Zapište se do nového jazykového kurzu! Ať už Vám vyhovuje více skupinová nebo individuální výuka, vybírat můžete z celkem 12 jazyků - tradičních i netradičních. Učíme v Ostravě, v Opavě i online!

  • Objevte s námi krásu portugalštiny

    Naučte se s námi portugalsky a otevře se Vám brána do celého světa. Portugalsky mluví více než 250 milionů lidí na celém světě. Je pro ně rodným nebo druhým jazykem a najdete je skutečně téměř v každém koutě zeměkoule. Připojte se do našich online lekcí portugalštiny a objevte tento krásný jazyk a jeho výhody.

  • Všechny články

Jak se k nám dostanete - Ostrava

Autem

PARAKALO - centrum jazyků se nachází v Ostravě - Mariánských Horách na ulici Přemyslovců 992/52. V blízkosti je k dispozici dostatek volných míst k zaparkování zdarma na ulici Korunní (za budovou).

Budova PARAKALA (žlutá) se dvěma parkovacími místy a vchod do domu.

 

Autobusem nebo trolejbusem

Autobusová a trolejbusová zastávka Strmá leží 5 minut chůze od PARAKALA. Využít můžete autobusovou linku 35, 37 a 39 nebo trolejbusovou linku 102, 108, 109 a 112.

 

Jak se dostat ze zastávky Strmá do PARAKALA?

 

Tramvají

Nejbližší tramvajová zastávka je Mariánské náměstí, kam můžete dojet linkou 3, 4, 8, 9, 11, 12, 18, 19. Z ní trvá cesta pěšky do PARAKALA 6 minut.

 

Jak se dostat ze zastávky Mariánské náměstí do PARAKALA?


Na kole

V Ostravě - Mariánských Horách můžete využít službu sdílených kol Nextbike a Rekola. Nejbližší stanici Nextbike najdete vedle Městského úřadu (do 1 min. od PARAKALA), nejbližší stanicí Rekola pak na Mariánském náměstí (cca 3 min. od PARAKALA).

 

V případě jakýchkoli nejasností nebo dotazů nás neváhejte kontaktovat na telefonním čísle: +420 776 728 283. Těšíme se na vás!

© Věra Cihlářová