Chci se učit v: Ostravě Opavě online

Úvod  /  Blog  /  Dny otevřených dveří v PARAKALO

Reference

Informujeme

  • Vypsali jsme nové jazykové kurzy pro jarní semestr 2024

    Zapište se do nového jazykového kurzu! Ať už Vám vyhovuje více skupinová nebo individuální výuka, vybírat můžete z celkem 12 jazyků - tradičních i netradičních. Učíme v Ostravě, v Opavě i online!

  • Objevte s námi krásu portugalštiny

    Naučte se s námi portugalsky a otevře se Vám brána do celého světa. Portugalsky mluví více než 250 milionů lidí na celém světě. Je pro ně rodným nebo druhým jazykem a najdete je skutečně téměř v každém koutě zeměkoule. Připojte se do našich online lekcí portugalštiny a objevte tento krásný jazyk a jeho výhody.

  • Všechny články

Dny otevřených dveří v PARAKALO

Dny otevřených dveří jsou jednoznačně skvělou příležitostí k vzájemnému seznámení. Potenciální studenti si udělají obrázek o škole a škola o tom, kdo všechno může mít o cizí jazyk zájem.

Nekupujte zajíce v pytli

Se začátkem školního roku máme často chuť začít něco nového, například začít studovat nový, netradiční cizí jazyk. Anebo začít znova s jazykem, na který jsme neměli čas. Nebo prostě začít studovat cizí jazyky úplně jinak, lépe, úspěšněji, zábavněji... Chceme něco ZAČÍT, ale taky to DOKONČIT. Studium cizích jazyků je ovšem běh na dlouhou trať a hlavou se začnou honit nejrůznější otázky, na které, řekněme si to na rovinu, internetové vyhledávače nestačí.

Nechcete kupovat zajíce v pytli, nechcete platit za zkušební lekce a chcete vidět lektora na vlastní oči dříve než se mu upíšete na (školní) rok svého života?

V PARAKALO Vám dovolíme nakouknout pod pokličku o něco více, než byste čekali

Den otevřených dveří je u nás živé odpoledne, kde se nikdo nezastaví. Ukázkové lekce zdarma, usměvaví lektoři, káva, čaj a něco malého na zub k tomu - opravdovou parakalí atmosféru ochutnáte plnými doušky a už nebudete chtít odejít. Cizí jazyky Vás budou bavit od chvíle, kdy překročíte náš práh.

Přijďte se přesvědčit na vlastní oči. Odpovědi na Vaše nejzáludnější otázky dostanete 6., 7. a 8. září 2022 na našich pobočkách a také online!

Před návštevou si nezapomeňte přečíst užitečné informace a registrovat se na svou ukázkovou lekci.